Velkommen til Museumstjenesten

dk | en
Ny

Passepartoutkarton 800g. 65 x 100 cm.

50 ark - 800g. - 65 x 100 cm.

Museumstjenesten kan levere cremefarvet syrefri passepartoutkarton i flere forskellige størrelser og gramvægte.
I forbindelse med montering af grafik m.v. kan vi ligeledes levere lærredstape, syrefrit hængselspapir og lim.

Varenummer: PA800GS50

Lagerstatus: På lager

Produktbeskrivelse

50 ark - 800g. - 65 x 100 cm.

Passepartoutkartonen er PAT-testet (Photographic Activity Test) og godkendt af Rochester Institute of Technology i USA. (Testresultatet kan rekvireres).
Det færdigmonterede passepartoutkarton kan med fordel opbevares i vore grafikæsker.

Materialebeskrivelse:
100 % ligninfri cellulose med buffer (kalciumkarbonat) og en pH-værdi 7,5 - 8,5.

Link til forklaring på "PAT test"

Mere info

Kort beskrivelse

Varenummer PA800GS50
Call For Price Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Passepartoutkarton 800g. 65 x 100 cm.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.